22.5
22:48

Καρέρα: Το φαινόμενο για την Σπαρτάκ και ρωσικό πρωτάθλημα

AEK1924.gr team
Advertisement

Μεγάλο αφιέρωμα από την ιστοσελίδα football.kulichki.net η οποία υμνεί τον Καρέρα και όσα κατάφερε στην Σπαρτακ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αποτελεί ένα φαινόμενο για την Σπαρτάκ Μόσχας και για ολόκληρο το ρωσικό πρωτάθλημα και έτσι οι οπαδοί τον υμνούν

Δείτε όσα γράφει το άρθρο:

“Πολλοί ειδικοί προσπάθησαν να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φαινόταν, όμως, ότι ο δέκατος τίτλος ήταν αδύνατος. Όπως μια κατάρα. Ούτε οι βοηθοί, ούτε οι ισχυρότεροι προπονητές στη Ρωσία, κανείς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει την Σπαρτάκ σε μια δύσκολη περίοδο. Ακριβώς τότε εμφανίστηκε ένας Ιταλός, τον οποίο ουσιαστικά δεν γνωρίζαμε. Κανείς δεν πίστευε καθόλου στον Μάσιμο. Ο Καρέρα κατάφερε να κάνει το όνειρο της Σπαρτάκ πραγματικότητα. Ο δέκατος τίτλος είχε κατακτηθεί.

Όσο αφορά τα του παιχνιδιού, ο Μάσιμο πάντα προτιμούσε να ενισχύει την άμυνα και από εκεί έψαχνε ευκαιρίες να αναπτύξει γρήγορες επιθέσεις που ο αντίπαλος απλά δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει. Ξεκίνησε τη θεωρητική του καριέρα στη Γιουβέντους, έγινε το δεξί χέρι του Κοντέ, ήταν υπεύθυνος για τη γραμμή άμυνας αλλά βοήθησε επίσης και σε άλλα θέματα. Κατέστη αμέσως σαφές ότι ο Μάσιμο έχει ταλέντο.”

Advertisement