21.5
09:44

Τα δεδομένα για τους τέσσερις

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι Τάνκοβιτς, Μλαντένοβιτς, Λάρσον και Ντίκο βρίσκονται στο προσκήνιο για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Τι “παίζει” για κάθε περίπτωση…

Η απόκτηση εξτρέμ αποτελεί βασική προτεραιότητα για την ΑΕΚ το καλοκαίρι, εξ ου και τα περισσότερα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, αφορούν στα άκρα της επίθεσης.

Μία περίπτωση που εδώ και μήνες βρίσκεται στο προσκήνιο είναι του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, για τον οποίο οι Ίβιτς και Καρέρα έχουν καλή άποψη. Παρά το γεγονός όμως πως ο Σουηδός εξτρέμ έχει ρίξει “γέφυρες” προς την Ένωση, για να προχωρήσει η υπόθεσή του θα πρέπει να ρίξει τις υψηλές απαιτήσεις του, όπως αναφέρει η “Ώρα των σπορ”.

Ένα άλλο όνομα που βρίσκεται στην ατζέντα είναι του Τζέικ Λάρσον, τον οποίο συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις. Ενδεχομένως μάλιστα η περίπτωσή του Σουηδού εξτρέμ να είχε ανέβει πολύ ψηλά αν δεν υπήρχε ο ανασταλτικός παράγοντας της ηλικίας, μιας και οι “κιτρινόμαυροι” θα ήθελαν μία επιλογή ενός πιο “ψημένου” ποδοσφαιριστή.

Για την επίθεση της ΑΕΚ έχει “παίξει” και το όνομα του Νουά Ντικό. Ο Ίβιτς έχει συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες για τον παίκτη, πλην όμως δεν είναι ακριβώς εξτρέμ η φυσική θέση του, αγωνίζεται περισσότερο ως δεύτερος επιθετικός. Επομένως η Ένωση θα κοιτάξει την περίπτωσή του μόνο αν προκύψει κάποια πώληση ή αποχώρηση, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Από εκεί και πέρα το πιθανότερο είναι η ΑΕΚ να κινηθεί και για αριστερό μπακ, αναζητώντας κάτι καλύτερο από τον Χουλτ και μία περίπτωση που απασχολεί είναι του Φιλίπ Μλαντένοβιτς, η οποία άρχισε να κερδίζει έδαφος. Και για τον Σέρβο πάντως είναι ένα ζήτημα το υψηλό κασέ του, πλην όμως αναμένεται να ασχοληθούν μαζί του οι “κιτρινόμαυροι”.

Advertisement