21.5
14:06

«Ο Ματσιούλις εξετάζει τις επιλογές του, απέχει πολύ ακόμη για να ανανεώσει με την ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Σύμφωνα με ένα tweet Λιθουανού δημοσιογράφου ο Γιόνας Ματσιούλις εξετάζει τις επιλογές του ως ελεύθερος στην αγορά, ενώ ανέφερε ότι απέχει πολύ ακόμη για να ανανεώσει με την ΑΕΚ.

Η επιθυμία της Βασίλισσας έχουμε αναφέρει κατά καιρούς είναι να κρατήσει τους Λάνγκφορντ, Ματσιούλις, Ρέι και Σλότερ και για την επόμενη σεζόν, καθώς είναι οι ξένοι του βασικού κορμού της ομάδας που είχαν επιτυχημένη σεζόν.

Όμως, ένα tweet του Λιθουανού δημοσιογράφου, Ντονάτας Ουρμπόνας, περιπλέκει λίγο την κατάσταση όσον αφορά τον Γιόνας Ματσιούλις, καθώς αναφέρει ότι ο ίδιος εξετάζει τις επιλογές του ως ελεύθερος στην αγορά και ότι απέχει ακόμη πολύ απ’ το να ανανεώσει με την ΑΕΚ.

Η πλευρά της Βασίλισσας έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία της ΑΕΚ προς τους παίκτες, αλλά επίσημες προτάσεις και συζητήσεις δεν έχουν υπάρξει, όμως σύντομα θα κληθούν να μιλήσουν με την διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο twitter:

«Παρά τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα, ο Γιόνας Ματσιούλις απέχει ακόμη πολύ απ’ το ανανεώσει με την ΑΕΚ, όπως αναφέρουν πηγές. Ο Ματσιούλις εξετάζει τις επιλογές του ως ελεύθερος στην αγορά».

Advertisement