20.5
13:20

Προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με Δημητρούλια!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο πρωταθληματικός Έλληνας τεχνικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σταμάτη Παπασταμάτη για να συνεχίσει κανονικά και του χρόνου στο τιμόνι της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ μετά την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Handball Premier, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια για την εφετινή σεζόν, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης είναι αποφασισμένος να κρατήσει σε υψηλά στάνταρ την ΑΕΚ, με προτεραιότητα να μείνει ο κορμός της ομάδας και να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές στο μεταγραφικό κομμάτι και απ’ το πάνω ράφι για να συνεχίσει την εκτόξευση της ομάδας στο ελληνικό χάντμπολ, αλλά και στην Ευρώπη.

Ο ισχυρός άντρας του χάντμπολ, θέλει εκτός απ’ τον κορμό της ομάδας να κρατήσει στο τιμόνι της και τον “Professor”, Δημήτρη Δημητρούλια, που κρίθηκε πλήρως επιτυχημένη η πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ, κατακτώντας το πρωτάθλημα και πηγαίνοντας τους Μάγκες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και στους “8” του Challenge Cup.

Η εκτίμηση του Παπασταμάτη στο πρόσωπο του Δημητρούλια, δεν είναι κάτι άγνωστο, καθώς ο πρώτος έχει δείξει και δημόσια σε δηλώσεις και συνεντεύξεις του, την εκτίμηση στο πρόσωπο του δεύτερου και η παραμονή του από πλευράς ΑΕΚ θα έπρεπε να θεωρείται βέβαιη.

Όπως είναι λογικό η Ένωση έχει ήδη προσεγγίσει τον προπονητή της και έχουν υπάρξει προχωρημένες επαφές σε πολύ καλό κλίμα των δυο πλευρών για την συνέχιση της συνεργασίας τους, με τις πληροφορίες του AEK1924.gr, να αναφέρουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μάλιστα, οι Παπασταμάτης και Δημητρούλιας έχουν συζητήσει μεταξύ άλλων και για τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν, σχεδιάζοντας μαζί τα βήματα και τις κινήσεις που θα κάνει ο σύλλογος, για να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός του χρόνου, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Advertisement