19.5
17:16

Τέλος ο Γιάκομπσεν απ’ την ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Δανός αριστερός ίντερ αποχωρεί απ’ την ΑΕΚ και επιστρέφει στην πατρίδα του, για οικογενειακούς λόγους.

Η ΑΕΚ μπορεί να αναδείχτηκε πριν λίγη ώρα πρωταθλήτρια Ελλάδος για την φετινή σεζόν, αλλά ήδη στο στρατόπεδο της, έχουν σηκώσει μανίκια για να σχεδιάσουν την επόμενη, κρατώντας ψηλά τον πήχη για να πετύχει τους υψηλούς στόχους της.

Όμως, ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν ξεκινάει με μια αποχώρηση και αυτή είναι του Λαρς Γιάκομπσεν, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Αρεντάλ.

Ο 33χρονος Δανός αποχωρεί απ’ την ΑΕΚ με δική του θέληση, καθώς για οικογενειακούς λόγους είχε γνωστοποιήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στους ανθρώπους της ομάδας, ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει.

Έτσι λοιπόν, θα επιστρέψει στην Αρεντάλ που είχε αγωνιστεί με την φανέλα της τις περιόδους 2015-16 και 2016-17, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του, με τους Κιτρινόμαυρους να ξεκινούν την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.

Οι πρώτες πληροφορίες του AEK1924.gr, αναφέρουν ότι ο αντικαταστάτης του Γιάκομπσεν θα είναι απ’ το πάνω ράφι και Ισπανός, καθώς ο Σταμάτης Παπασταμάτης, θέλει να καλύψει το κενό του με ακόμα καλύτερο παίκτη απ’ τον Δανό, συνεχίζοντας να χτίζει μια ομάδα υπερδύναμη στο ελληνικό χάντμπολ.

Advertisement