16.5
11:33

ΣΟΚ: Θλάση ο Αραούχο

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται πως έπαθε θλάση στον τετρακέφαλο στη χθεσινή προπόνηση, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Μετά από μια τόσο μεγάλη αποχή απ’ τις προπονήσεις, είχε γνωστοποιηθεί σε όλους ότι είναι πολύ κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες για τους ποδοσφαιριστές, που πρέπει να επανέλθουν ομαλά στην καθημερινότητα των προπονήσεων, για να αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο μυϊκούς τραυματισμούς.

Πρώτο θύμα για την ΑΕΚ σε αγωνιστικό επίπεδο απ’ τον… κορωνοϊό, φαίνεται πως είναι ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο στη χθεσινή προπόνηση, που για την ώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί το μέγεθος της θλάσης και ο χρόνος απουσίας του, με το ιατρικό επιτελείο να περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Ο Αργεντινός επιθετικός αν επιβεβαιωθεί ότι είναι βαριάς μορφής θλάση τότε δύσκολα θα προλάβει να παίξει με την Ένωση στα play offs της Super League, αλλά και στο Κύπελλο, βάζοντας πρόωρα τέλος για την φετινή σεζόν, καθώς ο χρόνος απουσίας του θα είναι οι 4-6 εβδομάδες.

Βέβαια, ένας τέτοιος τραυματισμός κάνει ακόμα πιο περίπλοκη την παραμονή του στην ΑΕΚ, αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξέρουμε πόσο θα επηρεάσει και αν τελικά οι Κιτρινόμαυροι τα βρουν με τη Λας Πάλμας για την παραμονή του, αφού η επαναδιαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς είναι βέβαιη απ’ την πλευρά του Δικεφάλου, καθώς λόγω του κορωνοϊού, δεν μπορεί να συζητηθεί στην παρούσα φάση η καταβολή των 2,7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Advertisement