15.5
17:36

«Προτείναμε τον Καλάιτσα στην ΑΕΚ» (VIDEO)

AEK1924.gr team
Advertisement

Ξεκάθαρο το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον 21χρονο στόπερ σχετικά με το γεγονός πως ο παίκτης «έπεσε» στο τραπέζι της ΑΕΚ αλλά και του Πανθηναϊκού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Πορτογαλία αλλά και στην χώρα μας, ο Μπράνιμιρ Καλαιτσα είναι ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ.

Ωστόσο δεν είναι η μόνη ομάδα που ασχολείται με την περίπτωσή του παίκτη της Μπενφίκα, καθώς μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και ο Παναθηναϊκός με τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως δηλώνει και ο εκπρόσωπος του πρακτορείου, Στυλιανός Γρηγοριάδης: «Eπειδη σε λίγο θα βγει στη Πορτογαλία το όνομα και θα το αναπαράγουν όλα τα ελληνικά μέσα θα ήθελα να ενημερώσω ότι : προτείναμε στην ΑΕΚ τον Branimir Kalaica μετα από εντολή που μας έδωσε η Μπενφίκα.

Ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Παναθηναϊκό και το ΑΠΟΕΛ . Οι εξελίξεις θα ανακοινωθούν από εμάς αν και εφόσον υπάρξουν. Σενάρια , μυθεύματα και λοιποί χειρισμοί δεν υπάγονται στην τακτική και τον επαγγελματισμό μας.

Ο Branimir είναι ίσως ο καλύτερος και πιο εξελιξιμος στόπερ της ηλικίας του με άριστη τεχνική κατάρτιση , ύψος 1.95 και εξαιρετικά γρήγορος για τη σωματοδομή του. Μόνο η Invictus και οι Nilson & Partners co. Έχουν δικαίωμα να μιλήσουν στην Ελλάδα για τον άνωθεν αθλητή».

Δείτε τον Καλάιτσα εν δράσει:

Advertisement