13.5
23:42

«Η ΑΕΚ επανέρχεται για Τάνκοβιτς, έτοιμος να κάνει πρόταση ο Ίβιτς»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι Σουηδοί έγραψαν και πάλι για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, κάνοντας μάλιστα ακόμα ένα βήμα παρακάτω παρουσιάζοντας ως έτοιμο τον Ίβιτς για να καταθέσει την πρόταση του.

Είναι γνωστό ότι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ και του Ίλια Ίβιτς όλο αυτό το διάστημα, τσεκάροντας διακριτικά την περίπτωση του, χωρίς ωστόσο να έχουν προχωρήσει στην οποιανδήποτε κίνηση.

Όμως, τα σουηδικά δημοσιεύματα συνεχίζουν να αναφέρουν ότι η Ένωση βρίσκεται ιδιαίτερα ζεστή για την υπόθεση του Σουηδοβόσνιου μεσοεπιθετικού, για τον οποίο έχουν γράψει ότι ενδιαφέρονται και η Φέγενορντ με την Μπεσίκτας, αλλά τους Κιτρινόμαυρους αναφέρουν ως τους πιο κινητικούς για την υπόθεση του Τάνκοβιτς.

Μάλισταν, μετά το πρωινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fotbolldirekt» που ανέφερε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στον παίκτη, επέστρεψε με νέο δημοσίευμα το βράδυ, τονίζοντας ότι ο Ίλια Ίβιτς είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεώσει το συμβόλαιο με την Χάμαρμπι που λήγει στις 30 Ιουνίου.

«Η ΑΕΚ επανέρχεται στο… κάδρο, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ίλια Ίβιτς να είναι έτοιμος να κάνει μια προσφορά στον Τάνκοβιτς ύψους 450.000-500.000 ευρώ ανά χρόνο» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, παρουσιάζοντας την Ένωση έτοιμη να καταθέσει την πρόταση της.

Οι Σουηδοί επί της ουσίας αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται αποφασισμένος για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στο εξωτερικό και προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση, φτάνοντας στην πρόταση.

Advertisement