
“Από 18 Μαίου θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις, μεταξύ νομών, στην ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη. Πρόθεσή μας είναι να επιτραπούν οι μετακινήσεις στα νησιά από 25 Μαίου” είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Σε νέες ανακοινώσεις προέβη σήμερα κατά την συνέντευξη Τύπου για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοιού στη χώρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.
“Από τις 18 Μαΐου θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση της Τρίτης. Πρόθεση είναι από τις 25 Μαΐου να ξεκινήσουν οι ελεύθερες μετακινήσεις και στα υπόλοιπα νησιά, με την προϋπόθεση ότι τα εξελιχθούν ομαλά, αλλά οι σχετικές αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας” είπε ο αρμόδιος υφυπουργός.
Πηγή: news247.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement