08.5
22:10

Βάγε: «Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις από μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός  μίλησε για το μέλλον του και την προοπτική της ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή σκέφτεται μόνο την Ντεπορτίβο, στην οποία και ανήκει. Μία περίπτωση της λίστα Ίβιτς, για την οποία είχατε ενημερωθεί πρώτοι από το ΑΕΚ1924 από τις 2 Μαϊου.

Μία περίπτωση ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της μεσοεπιθετικής γραμμής της Ένωσης αποτελεί ο Μπόρχα Βάγε, ο οποίος δεν θα έλεγε… όχι.

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το ΑΕΚ1924, ο 27χρονος Ισπανός βρίσκεται στην λίστα του Ίλια Ίβιτς και η περίπτωσή του δεν περνά απαρατήρητη από τους ανθρώπους της ομάδας.

Σε συνέντευξη του λοιπόν στο Sport24, ο Βάγε δήλωσε πως είναι επικεντρωμένος στην ομάδα του αλλά δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική μεγάλων ομάδων από το εξωτερικό, όπως αυτής της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Όλοι θα ήθελαν να παίξουν σε μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Αλλά δεν γνωρίζω κάτι τη δεδομένη στιγμή, επειδή ο εκπρόσωπός μου είναι υπεύθυνος γι’ αυτά τα θέματα. Προς το παρόν, σκέφτομαι μόνο την Ντεπορτίβο», ήταν το σχόλιο του Μπόρχα Βάγε, ο οποίος την εφετινή σεζόν έχει τρία γκολ σε 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Copa del Rey με την ”Ντέπορ”».

Advertisement