07.5
14:37

«Φορτσάρει» ο Γαλανόπουλος – Ειδικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Συνεχίζεται η δουλειά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο κάτω από τις ειδικές συνθήκες υγειονομικής πολιτικής που έχουν εφαρμοστεί. Ανεβάζει ρυθμό ο «Γαλανό», σε ειδικό πρόγραμμα μπαίνει ο «Όλιβ».

Ακόμα μία ημέρα προπονήσεων στα Σπάτα και οι παίκτες της ΑΕΚ τηρούμενοι το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει οριστεί, ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ένωσης, ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε μέρος του προγράμματος μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, δείχνοντας πως… πατάει γκάζι.

Από την άλλη ο Νέλσον Ολιβέιρα θα ακολουθήσει ξεχωριστό πρόγραμμα προκειμένου να γίνει εκτίμηση της κατάστασή του και σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται μετά το πρόβληαμ που είχε, τις θεραπείες που πρόλαβε να κάνει στην Πορτογάλία αλλά το διάστημα αποχής από τις προπονήσεις.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι παίκτες της ομάδας γυμνάστηκαν χωρισμένοι σε γκρουπ, με έμφαση στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ατομικής τεχνικής.

Μέρος του προγράμματος των υπολοίπων ακολούθησε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ το δικό του πρόγραμμα έκανε ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Advertisement