07.5
22:39

Επιβεβαίωση ΑΕΚ1924: Στην Volleyleague η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Όπως είχατε διαβάσει πρώτοι στο AEK1924.gr, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θα βρεθεί στη Volleyleague ως πρωταθλήτρια, έπειτα από απόφαση της ΕΟΠΕ. Οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα που βρήκε την Ένωση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Ακόμη μια επιβεβαίωση του AEK1924.gr! Στο σημερινό συμβούλιο του ΕΟΠΕ, αποφασίστηκε ομόφωνα η διακοπή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, γεγονός που επηρεάζει φυσικά και αυτό των κιτρινόμαυρων κοριτσιών. Mε αυτή την εξέλιξη, η ΑΕΚ επιστρέφει στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, έχοντας κατακτήσει επίσημα, πλέον, τον τίτλο της Α2 Γυναικών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των αθλητικών εκδηλώσεων και διαπιστώνοντας ότι, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διακοπή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης Κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ. και συγκεκριμένα:

Α1 Volleyleague Γυναικών

Pre League Γυναικών

Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών

Β’ Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών & Γυναικών (συμπεριλαμβανομένου και του Ομίλου Ι’ της Ζ’ Περιφέρειας Ανδρών-Γυναικών)

Οι διοργανώσεις του Final 4 των Κυπέλλων Ανδρών & Γυναικών αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας

Επίσης, το ΔΣ ΕΟΠΕ, αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση του Άρθρου 5, παρ. ε, του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης & Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων 2019-2020 και την παράταση της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 έως 30.9.2020, για την διεξαγωγή της Τελικής Φάσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21 και Κοριτσιών Κ20 2019-2020 και της Α’ και Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών και Κοριτσιών Κ18 2019-2020, σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των διοργανώσεων πετοσφαίρισης».

Advertisement