03.5
10:18

Ενίσχυση εκ των έσω

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει για την ΑΕΚ, καθώς τα Σπάτα αναμένεται να γεμίσουν – στο όριο του επιτρεπτού – ξανά με κόσμο. Ενισχυμένη η ομάδα με τους Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλο και Ολιβέιρα να δείχνουν έτοιμοι.

Η απόφαση ελήφθη, οι προπονήσεις ξαναρχίζουν και οι Κιτρινόμαυροι από την ερχόμενη Τρίτη (05/05) επιστρέφουν στα Σπάτα για να προετοιμαστούν με ορίζοντα την επανέναρξη.

Το «πότε» είναι άγνωστο ακόμα, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία πως αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε το σφύριγμα για τη δεύτερη φάση της σεζόν (play-off και Κύπελλο) δεν θα αργήσει.

Η ΑΕΚ αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη. Με την επάνοδο στις προπονήσεις, οι σημειωμένοι ως τραυματίες στην τελευταία προπόνηση, δείχνουν πως θα επιστρέψουν έχοντας αφήσει πίσω τους τις ενοχλήσεις και τους πόνους.

Τόσο ο χειρουργημένος Γαλανόπουλος, όσο και οι… άτυχοι Ολιβέιρα και Τσιγκρίνσκι θα βρίσκονται έτοιμοι ώστε να ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα του Καρέρα και των συνεργατών του.

Ο Έλληνας χαφ έχει ολοκληρώσει τον… κύκλο τριών μηνών που αναμενόταν να μείνει εκτός και θα ανεβάσει ρυθμό στα Σπάτα για να διαπιστωθεί του λόγου το αληθές. Στον ίδιο ρυθμό και οι άλλοι δυο. Τόσο ο «Τσίγκρι» όσο και ο «Όλιβ» θα επανέλθουν έτοιμοι να προπονηθούν.

Το πρόβλημα του Πορτογάλου striker της ΑΕΚ θα φανεί σε βάθος χρόνου αν έχει γίνει μια κακή ανάμνηση ή υπάρξει υποτροπή όταν… πατήσουν γκάζι. Όσο για τον Ουκρανό έμπειρο στοπερ, τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά, δείχνοντας απαλλαγμένος από ενοχλήσεις.

Advertisement