Ένας 57χρονος στο Σωτηρία, ένας 85χρονος και ένας 83χρονος στο ΝΙΜΤΣ έχασαν τις τελευταίες ώρες τη ζωή τους από τον κορωνοϊό.
Στους 143 φτάνουν πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα από κορωνοϊό, καθώς τις τελευταίες ώρες έχασαν τη ζωή τους 3 ακόμη άνδρες. Πρόκειται για έναν 57ρονο άνδρα που νοσηλευόταν σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Νοσοκομείο Σωτηρία με υποκείμενα νοσήματα που κατέληξε τα ξημερώματα, έναν ακόμη 85 ετών στο ΝΙΜΤΣ, προερχόμενο από την κλινική στο Περιστέρι και ένας ακόμη 83 στο ΝΙΜΤΣ.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή στη γραπτή ανακοίνωση του το Υπουργείο Υγείας δεν ανέφερε κανένα νέο θάνατο. Επίσης ανακοίνωσε επιπλέον 21 νέα κρούσματα τουSARS-CoV-2 στη χώρα μας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2612, εκ των οποίων το 55.5% αφορά άνδρες.Από αυτά, 593 (22.7%)θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1291 (49.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Επίσης 36 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 8 (22.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 75 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Συνολικά πλέον οι θάνατοι στη χώρα είναι 143 όπως αναφέραμε. Οι 37 ήταν γυναίκες και οι 106 άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 74 έτη και το 92% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Έχουν συνολικά ελεγχθεί 77.251 κλινικά δείγματα.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement