29.4
10:27

Τα αριστερά εξτρέμ του Ίβιτς

AEK1924.gr team
Advertisement

Λίστα με τρεις παίκτες για την θέση του αριστερού εξτρέμ έχει καταρτίσει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ίλια Ίβιτς εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Τα μεταγραφικά τους πλάνα εν όψει του καλοκαιριού έχουν αρχίσει να καταστρώνουν στην ΑΕΚ. Μία από τις θέσεις που όπως όλα δείχνουν η Ένωση, θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ.

Στην συγκεκριμένη θέση μέχρι στιγμής αγωνίζονται οι Μάρκο Λιβάγια και Πέτρος Μάνταλος, όμως ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» Ίλια Ίβιτς έχει αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα στην θέση αυτή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για τον λόγο αυτό, ο Σέρβος έχει καταρτίσει μια λίστα στην οποία υπάρχουν τρία ονόματα παικτών , που μπορούν να αγωνιστούν σε αυτή. Το ένα από τα ονόματα είναι αυτό του Σουηδού Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελέυθερος από την Χάμαρμπι.

Το όνομα του είχε ακουστεί και πέρυσι για την ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωση της απόκτησης του δεν προχώρησε καθώς ο ίδιος άλλαξε την στάση του την τελευταία στιγμή, καθώς ο ίδιος ζητούσε συμβόλαιο της τάξεως των 800.000 ευρώ αλλά και πριμ μεταγραφής.

Όσον αφορά το σήμερα, ο παίκτης έχει χαμηλώσει μεν τις απαιτήσεις του, ωστόσο υπάρχει ακόμα διαφορά με την Ένωση. Εκτός από τον Τάνκοβιτς, ο Ίβιτς έχει προκρίνει στην στην λίστα αυτή δύο ακόμα αριστερούς επιθετικούς, τους οποίους και φαίνεται να έχει ξεχωρίσει.

Ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση είναι νωρίς να ξεκαθαρίσει καθώς η πανδημία του κορωνοϊού, δεν επιτρέπει άμεσες εξελίξεις, κάτι το οποίο για να συμβεί θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και στην συνέχεια να γίνει οποιαδήποτε κίνηση.

 

Advertisement