
Οι 13 ΠΑΕ της Super League 1, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό που ψήφισε λευκό, θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξει επιστροφή στην κεντρική διαχείριση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Στην τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων της Super League 1 για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, έγινε συζήτηση και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα έπειτα από πρόταση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Οι 13 ομάδες και η ΕΠΟ είχαν κοινή άποψη ότι η λύση της κεντρικής διαχείρισης είναι μονόδρομος, με τον Ολυμπιακό να εκφράζει διαφορετική άποψη και να ψηφίζει λευκό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επιχειρηματολογεί, λέγοντας πως “λέμε όχι στην κεντρική διαχείριση όσο υφίστανται τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα Ξάνθης και Βόλου”.
Πέρα από τον Ολυμπιακό, οι ΑΕΚ, Ατρόμητος και Πανιώνιος έθεσαν θέμα, ζητώντας να εξαιρεθούν ομάδες που εμπλέκονται σε θέματα πολυιδιοκτησίας, συμπεριλαμβάνοντας και τον Βόλο, με τον Μάκη Γκαγκάτση να παίρνει το λόγο και να απαντά πως “κεντρική διαχείριση σημαίνει πως συμμετέχουν όλοι χωρίς αστερίσκους. Για τα παραπτώματα υπάρχουν πειθαρχικές επιτροπές, όπως άλλωστε και αυτή της Δεοντολογιας”.
Η ψηφοφορία είχε ως εξής:
ΑΕΛ: υπέρ με αστερίσκο στην Ξάνθη
Άρης: υπέρ με αστερίσκο
Αστέρας: υπέρ
ΑΕΚ: υπέρ
Ατρόμητος: υπέρ
Βόλος: υπέρ
Ξάνθη: υπέρ
Ολυμπιακός: λευκό
ΟΦΗ: υπερ
Παναθηναϊκός: υπέρ
Παναιτωλικός: υπέρ
Πανιώνιος: υπέρ με αστερίσκο
ΠΑΟΚ: υπέρ
Λαμία: υπέρ
ΕΠΟ: υπέρ