27.4
17:31

Μιλούν ξανά για Τάνκοβιτς και ΑΕΚ στην Σουηδία

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι έκανε αναφορά στο όνομα του Τάνκοβιτς τον οποίο κυνηγά για να αποκτήσει η Ένωση.

Ένα ακόμη δημοσίευμα έρχεται και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Τάνκοβιτς να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Αυτή την φορά ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι μιλά για τον Τάνκοβιτς και τις ομάδες οι οποίες τον διεκδικούν που σε αυτές βρίσκεται και η Ένωση: «Μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στη Τζένοα ο Τάνκοβιτς έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ. Η υπόθεση του Τάνκοβιτς είναι στον πάγκο, όπως κι άλλες υποθέσεις εξαιτίας του κοροναϊού. Γνωρίζουμε φυσικά ότι τελειώνει το συμβόλαιό του και έχουμε κάνει μία πρόταση. Ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχει αβεβαιότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Στην ερώτηση αν η Χάμαρμπι αντέχει το μεγάλο οικονομικα ποσό για τον παίκτη αναφέρει: «Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είναι καιρός να συζητάμε τέτοια πράγματα αυτή τη στιγμή».

Στην ερώτηση αν γνωρίζει για το μέλλον και τις αποφάσεις του παίκτη απάντησε: «Όχι δεν ξέρω πραγματικά. Πιθανότατα δεν κλείνει πόρτες, αλλά αυτά δεν είναι θέματα που αντιμετωπίζουν τώρα οι σύλλογοι (σ.σ. εννοεί προφανώς πως λόγω της κατάστασης με την πανδημία, οι μεταγραφές έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα). »

Advertisement