17.4
09:33

«Αφήνει ελεύθερο τον Βράνιες η Άντερλεχτ»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Βελγική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στη δυσοίωνη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα των Βρυξελών, την οποία θέλει να… συμμαζέψει η διοίκηση. «Βαρίδι» το συμβόλαιο του Βόσνιου, τον οποίο ενδεχομένως να αφήσει και ελεύθερο.

Η «voetbalkrant.com» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες στο Βέλγιο, καθώς αποτελεί έναν από τους παίκτες που βρίσκονται στη «μαύρη» λίστα των ανθρώπων της Άντερλεχτ.

Συγκεκριμένα έχει υιοθετηθεί νέα οικονομική/μεταγραφική πολιτική από τους Βέλγους, έχοντας εγκαταλείψει εκείνη των δεκάδων δανεικών παικτών και των «παχυλών» συμβολαίων, στοιχεία τα οποία έχει η υπόθεση Βράνιες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Άντερλεχτ, Κάρεν Βαν Εετφελτ, θεωρεί πως ο Βόσνιος αποτελεί μία από τις περιπτώσεις από τις οποίες πρέπει η ομάδα να απεμπλακεί το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα την κατάσταση του συλλόγου δυσχεράνει ακόμη περισσότερο οι επιπτώσεις της πανδημίας.

Έτσι λοιπόν, τα βελγικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν την πιθανότητα ο Όγκνιεν Βράνιες να επιστρέψει μετά τη λήξη του δανεισμού του, στο Βέλγιο, εκεί όπου θα καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με την ομάδα του και δεν αποκλείεται να «κερδίσει» την ελευθέρας του.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κρατούν χαμηλά τους τόνους και θα περιμένουν τις εξελίξεις, γνωρίζοντας την κατάσταση της Άντερλεχτ. Από εκεί και πέρα η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας με τον Βόσνιο διεθνή στόπερ, θεωρείται δεδομένη.

Το δημοσίευμα για Βράνιες:

 

Advertisement