16.4
13:16

Κύπρος: Μπάχαλο με προπονήσεις εν μέσω καραντίνας

AEK1924.gr team
Κύπρος: Μπάχαλο με προπονήσεις εν μέσω καραντίνας

Η Ανόρθωση παραχώρησε μια αίθουσα σε μικρό αριθμό παικτών για να κάνουν προπονήσεις, ωστόσο τους επιβλήθηκε πρόστιμο αφού δεν είχαν την απαιτούμενη άδεια. Τι απαντά η κυπριακή ομάδα.

Ένα μικρό μπάχαλο έχει δημιουργηθεί στην Κύπρο με πρωταγωνιστές τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, τη διοίκηση της ομάδας και τον υπουργό δικαιοσύνης και δημοσίας τάξεως. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε τοστην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Λόγω του κορωνοϊού και στην Κύπρο υπάρχει καραντίνα.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης παραχώρησε μία αίθουσα του γηπέδου “Αντώνης Καράς” για να προπονούνται τέσσερις αθλητες οι οποίοι μένουν κοντά σε αυτό. Η είδηση έφτασε στον Υπουργό δικαιοσύνης και δημοσίας τάξεως, Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος ζήτησε τη διερεύηση της υπόθεσης.

Η αστυνομία υπέβαλε πρόστιμο στους τέσσερις ποδοσφαιριστές ύψους 300 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας, αν και η Ανόρθωση ρίχνει το μπαλάκι στο υπουργείο υγείας.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας ανέφερε πως προτού επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί η αίθουσα είχε πάρει την έγκριση του υπουργείου χωρίς αυτο να επιβεβαιωθεί.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement