13.4
15:27

Μαύρος: «Εύχομαι τα καλύτερα στην ΑΕΚ, πάντα χαρές και επιτυχίες και… γρήγορα σπίτι μας!»

AEK1924.gr team
Μαύρος: «Εύχομαι τα καλύτερα στην ΑΕΚ, πάντα χαρές και επιτυχίες και… γρήγορα σπίτι μας!»

Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ, Θ(ε)ωμάς Μαύρος μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου, τονίζοντας εύχεται τα καλύτερα, πάντα χαρές και επιτυχίες, ενώ προσθέτει πως γρήγορα να επιστρέψουμε σπίτι μας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Μαύρος:

«Εύχομαι τα καλύτερα στην ΑΕΚ. Είναι η αγαπημένη μου ομάδα, το γνωρίζουμε αυτό. Να τα… αιωνιάσει, πάντα χαρές και επιτυχίες να έχει και… γρήγορα στο σπίτι μας!

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που δέθηκα πολύ, ειδικά τα πέτρινα χρόνια, που προσπαθούσαμε να έχουμε τη σημαία μας ψηλά. Εκεί έγινε το συναισθηματικό δέσιμο, στις δύσκολες στιγμές, τόσο από τον κόσμο προς εμένα, όσο και από εμένα προς τον κόσμο και την ομάδα.

Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το νέο γήπεδο. Θα είναι το πιο όμορφο γήπεδο του κόσμου, για εμάς τους ΑΕΚτζήδες και εύχομαι να συνοδεύεται από μια ομάδα με πρωταθλήματα και τίτλους, ώστε να γεμίζει με χαρά ο κόσμος και πολλά τρόπαια να έχει η ομάδα μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->