12.4
11:11

Τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της Pre League

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων της διοργάνωσης για τη συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος της 2ης εθνικής κατηγορίας. Στις 15 Απριλίου η νέα τηλεδιάσκεψη.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο φαίνεται πως έχει «παγώσει» και εκεί ο χρόνος, καθώς οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος της Pre League, περιμένουν την εξέλιξη της πανδημίας.

Από την κατάσταση που θα επικρατεί αλλά και την πορεία που θα έχει χαραχθεί από άλλες διοργανώτριες αρχές, θα παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Έχει αποφασιστεί νέα τηλεδιάσκεψη στις 15 Απριλίου (Μ. Τετάρτη) για να συζητήσουν οι ομάδες της Pre League και να χαραχθεί η πορεία που θα ακολουθήσουν στο προσεχές διάστημα.

Πάντως επιθυμία όλων είναι η ολοκλήρωση της σεζόν εντός των γηπέδων, καθώς δεν απομένουν παρά λίγες αναμετρήσεις μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ έχει να δώσει 3 αγώνες (Μακεδόνες εντός, Άρτεμις εντός και Ναύαρχος Βότσης εκτός).

Αναμετρήσεις οι οποίες δεν προκαλούν ιδιαίτερο φόβο στην Ένωση – με βάση τη δυναμική των ρόστερ – και έτσι μόνο με… καταποντισμούς θα μπορούσε να χαθεί η πρώτη θέση και η απευθείας άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Δείτε τη βαθμολογική κατάταξη μέχρι την 19η αγωνιστική:

Advertisement