10.4
19:37

Τόνι Ναδάλ: «Δευτερευούσης σημασίας το τένις πλέον»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Τόνι Ναδάλ μίλησε στην Mundo Deportivo για τις εξελίξεις στον πλανήτη και το πόσο σημαντικό είναι να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν συντομότερα η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο 59χρονος θείος του Ράφα Ναδάλ και επί χρόνια προπονητής του, μίλησε σε μέσο της Ισπανίας για την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο μετά την έξαρση του κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην στάση του ανιψιού του ο οποίος βοηθάει συνεχώς τις εκστρατείες κατά του ιού, ενώ χαρακτήρισε το τένις “δευτερευούσης σημασίας”, με τόσα άσχημα που συμβαίνουν ανά τον κόσμο και ειδικότερα στην πατρίδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην Mundo Deportivo:

powered by Rubicon Project
“Ο Ράφα αυτές τις ημέρες δεν δίνει δεκάρα για το τένις, πραγματικά. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα ως ανθρωπότητα και ο ανιψιός μου κάνει πολύ σωστά που έχει ξεχάσει εντελώς το τένις εδώ και λίγα 24ωρα.

Ο κορωνοϊός είναι η μόνη του ασχολία. Προσπαθεί να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Το τένις είναι δευτερευούσης σημασίας άλλωστε αυτό τον καιρό. Αν έχεις λίγη ευαισθησία, το αντιλαμβάνεσαι.

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει στον Ράφα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Από τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού στον πλανήτη, του είχε πει ότι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Και όντως, επιβεβαιώθηκε.

Εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να ακολουθήσω κάποιο τουρνουά όταν με το καλό ξεκινήσει και πάλι η δράση, αν δεν είμαι 100% σίγουρος για την υγεία μου. Άλλωστε, πως μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε μια δεύτερη παρτίδα κρουσμάτων κατά το φθινόπωρο ;

Είναι πολύ επικίνδυνη η κατάσταση και πρέπει όλοι να το προσέξουμε. Αδιαφορώ για το τένις αυτή τη στιγμή. Προέχει η υγεία όλων μας. Μόλις τελειώσει με το καλό όλο αυτό, τότε θα σκεφτούμε πως θα γλιτώσουμε τις μεγαλύτερες ζημιές από το άθλημα”.

Πηγή:Sport24.gr

Advertisement