09.4
14:36

Βράνιες: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ξεκάθαρος ο Βόσνιος διεθνής αμυντικός της Ένωσης για την προσωπική του επιθυμία να παραμείνει ακόμα και μέχρι το τέλος της καριέρας του στην Αθήνα ως κιτρινόμαυρος.

Ο Όγκνιεν Βράνιες ήταν καλεσμένος της Λάνα Στάνισιτς στην διαδικτυακή συνέντευξη στο «bhfubal».

Εκεί δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ποδοσφαιρικό του μέλλον αλλά και στην μεγάλη του επιθυμία να βάλει υπογραφή σε… συμβόλαιο ζωής με την ΑΕΚ.

Τόνισε πως αναγκαστικά θα πρέπει να γυρίσει στο Βέλγιο μετά το επίσημο τέλος της χρονιάς, καθώς δεν είναι στο χέρι του η παραμονή στην ομάδα που αγαπά και πλέον θεωρεί σπίτι του.

«Για να λέμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή, όποτε τελειώσει επίσημα αυτή η σεζόν, εγώ αναγκαστικά θα πρέπει να γυρίσω στο Βέλγιο, στην Άντερλεχτ. Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνο εγώ για το μέλλον μου αυτή την στιγμή. Πρέπει να πάω εκεί και να δούμε τι θα γίνει» τόνισε αρχικά.

«Αν ήταν μόνο στο χέρι μου, αύριο θα έκλεινα για να μείνω στην ΑΕΚ. Εδώ νιώθω πια να είναι το σπίτι μου. Η ομάδα αυτή είναι το σπίτι μου και την πόλη την νιώθω την δική μου πόλη. Το καλύτερο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, είναι να μπορέσω να παίξω αυτά τα χρόνια εδώ στην ΑΕΚ.

Και μετά το τέλος της καριέρας μου, θα ήθελα να μείνω εδώ στην Αθήνα» ήταν το σχόλιο του 30χρονου στοπερ σχετικά με τις προθέσεις του. Δείχνει απόλυτα σίγουρος για το πως θέλει να κυλήσει το μέλλον του, το οποίο θέλει να «σφραγίσει» στην Ένωση και την Αθήνα.

Advertisement