09.4
18:35

Επ’ αόριστον αναβολή του Κυπέλλου Ελλάδας αποφάσισε η ΕΠΟ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήρε την απόφαση για επ’ αόριστον αναβολή του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού όλα παραμένουν στον αέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω του κορωνοϊού.

Μια αναμενόμενη απόφαση πάρθηκε απ’ την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για αναβολή των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και των παιχνιδιών Άρης – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν το διήμερο 22-23 Απριλίου.

Μέχρι τώρα η συγκεκριμένη απόφαση δεν είχε παρθεί, δίνοντας χρόνο για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις με την πανδημία που έχει πλήξει ολόκληρο τον πλανήτη και είχε μετατρέψει την επ’ αόριστον αναβολή σε μια τυπική διαδικασία.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης σήμερα και πήρε την απόφαση για την επ’ αόριστον αναβολή της διοργάνωσης, λόγω ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής το τοπίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και βρίσκονται όλα στον αέρα λόγω του κορωνοϊού.
Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι ότι οι δυο ημιτελικοί και ο τελικός, αναβάλλονται και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξανά ανοίξει το θέμα, όταν και εφόσον έχουν παρθεί αποφάσεις, το πιθανότερο μετά τις 27 Απριλίου.
Advertisement