08.4
09:37

Την ατζέντα του… Κόντε θέλει ο Καρέρα

AEK1924.gr team
Advertisement

Την γνωριμία του Αντόνιο Κόντε προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ο Μάσιμο Καρέρα, στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση της ΑΕΚ για την νέα χρονιά

Συνεχίζεται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ η μελέτη, η οποία έχει να κάνει με την εξεύρεση των θέσεων αλλά και των παικτών, για τους οποίους θα κινηθεί η Ένωση στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο  Ίλια Ίβιτς μελετά διάφορες περιπτώσεις παικτών ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία, με τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος εκφράζει με την σειρά του την δική του άποψη για τους παίκτες που περνάνε από το μικροσκόπιο.

Άλλωστε ο Ιταλός κόουτς είναι ένας από τους ανθρώπους, ο οποίος διαθέτει μια πλούσια ατζέντα γνωριμιών. Μία από αυτές τις γνωριμίες, η οποία μπορεί να φανεί χρήσιμη είναι αυτή του Αντόνιο Κόντε.

Ο Καρέρα έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον προπονητή της Ίντερ, με τον οποίο διατηρεί απευθείας επικοινωνία, με τις σχέσεις των δύο αντρών να είναι οι καλύτερες.

Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος αποτελεί έναν από τους αξιόλογους κόουτς με θητεία στην Γιουβέντους και στην Τσέλσι πιο πριν διαθέτει επαφές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με παίκτες και ατζέντηδες, κάτι το οποίο ο Καρέρα από την πλευρά του προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ευελπιστώντας στην απόκτηση κάποιου παίκτη ή παικτών από την ΑΕΚ.

Advertisement