08.4
17:09

Παπακώστα: «Μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες και την ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Το σχόλιο της Αντιδημάρχου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, μετά την επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου και οι σκέψεις για επανάληψη της δράσης.

Με κάθε ικανοποίηση ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση αιμοδοσίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, η οποία στηρίχθηκε από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συμμετείχαν στην δράση, ξεπερνώντας τους 200 διαφορετικούς αιμοδότες και ταυτόχρονα κάθε προσδοκία, εν μέσω πανδημίας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, τόνισε πως:

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας για τη μεγάλη συμμετοχή τους αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την υποστήριξη της αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε επίσης  το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) αλλά και τους Εθελοντές του Δήμου μας για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση.

Ο στόχος του Δήμου είναι να επαναλάβουμε τη σημερινή διαδικασία όταν τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους μας προκειμένου να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας»

Μάλιστα η προσέλευση ήταν τόσο ενθαρρυντική, που η δημοτική αρχή σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναλάβει την δράση το καλοκαίρι, με την ελπίδα να έχει βγει η χώρα από την δίνη του κορωνοϊού και να μπορέσει ολόκληρη η ομάδα της ΑΕΚ αλλά και περισσότεροι εθελοντές να συμμετάσχουν.

 

Advertisement