08.4
14:37

Μεγάλη η συμμετοχή στην αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας! (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Advertisement

Σε εκπληκτικούς ρυθμούς εξελίσσεται αυτή την ώρα η αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, με την πλήρη υποστήριξη και συμμετοχή της ΑΕΚ.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και της ΑΕΚ για την αιμοδοσία που διοργανώνει ο πρώτος, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται ότι είναι πολύ πιθανό να δώσουν πάνω από 200 άτομα αίμα την σημερινή ημέρα, για να στηρίξουν με την σειρά τους, την προσπάθεια που γίνεται με τα άτομα που έχουν ανάγκη απ’ τον κορωνοϊό.

Την αρχή έκανε και έδωσε πρώτος αίμα ο Δήμαρχος, Γιάννης Βούρος, ενώ απ’ την πλευρά της ΑΕΚ, ο Ηλίας Ατματσίδης για να ακολουθήσει ο Στράτος Σβάρνας.

Απ’ εκεί και έπειτα πήρε σειρά, ο Ίλια Ίβιτς, Ανθή Παπακώστα και Ανδρέας Δημάτος, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να υπάρξουν κι’ άλλοι άνθρωποι ή και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για να στηρίξουν και να δώσουν αίμα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, μετά την διαδικασία αιμοδοσίας, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ είναι πάντα εδώ, έχουμε υποχρέωση σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για όλο τον κόσμο να βοηθάμε με όλους τους τρόπους μπορεί ο καθένας».

Δείτε φωτογραφίες:

Advertisement