08.4
16:57

Φωτογραφίες απ’ την αιμοδοσία του Δήμου Νεάς Φιλαδέλφειας

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν η πρώτη που μπήκε μπροστά και στήριξε την αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, με πάνω από 200 άτομα να γίνονται αιμοδότες.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Με άψογη οργάνωση και μεγάλη συμμετοχή διεξάγεται μέχρι τις έξι το απόγευη έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο ΠΠΙΕΔ του Δήμου της πόλης μας προκειμένου να συνδράμουμε όλοι μας στην κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού covid – 19.

Η αιμοδοσία, με τη συμμετοχή και υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ, διοργανώθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Μία υπέροχη διαδικασία με ευεργετικές συνέπειες για τον συνάνθρωπο που υποφέρει. Η αιμοδοσία αποτελεί υποχρέωση που δεν πρέπει να αμελούμε, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας!

Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Advertisement