06.4
22:32

Πήρε πίσω την απόφαση για την υποχρεωτική άδεια η Λίβερπουλ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Έπειτα από την έντονη κριτική που δέχθηκε για την υποχρεωτική άδεια που έδωσε στο προσωπικό της, η Λίβερπουλ ακύρωσε την απόφασή της.

Κατάλαβαν το λάθος τους στη Λίβερπουλ.

Οι «reds» ακύρωσαν την απόφασή τους περί υποχρεωτικής άδειας στους υπαλλήλους της, έχοντας εκμεταλλευτεί τη σχετική ρύθμιση που πέρασε η κυβέρνηση λόγω του κορωνοϊού. Που είχε ως αποτέλεσμα αντιδράσεις εκτός, αλλά και… εντός του συλλόγου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχε αναφέρει ότι αυτή η κίνηση προστατεύει βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα το προσωπικό τους (που δεν ανήκει στο ποδοσφαιρικό τμήμα) και ότι θα πληρωθεί στο 100%, αλλά το 80% των χρημάτων είναι εξασφαλισμένο από το κράτος και μόνο το 20% θα έβγαινε από τα ταμεία του συλλόγου.

Δέχθηκαν σκληρή κριτική, ακόμα και από τους πρώην ποδοσφαιριστές τους, Τζίμι Κάραγκερ και Ντίτμαρ Χάμαν, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι έκαναν γνωστό ότι δεν θα πράξουν ανάλογα.

«Πήραμε λανθασμένη απόφαση, όπως αποδείχθηκε αυτή, την περασμένη εβδομάδα και θα θέλαμε να απολογηθούμε…», επισήμαναν αρχικά οι «reds» και πρόσθεσαν: «Συζητήσαμε με τους μετόχους για την καλύτερη δυνατή λύση. Όπως φαίνεται ήταν η λανθασμένη να βάλουμε τους υπαλλήλους στο πρόγραμμα της Κυβέρνησης λόγω της έλλειψης δράσης στην Πρέμιερ Λιγκ εξαιτίας του κορωνοϊού.

Οι προθέσεις μας ήταν εξ αρχής να προστατεύσουμε τους μισθούς των εργαζομένων μας και να μη χάσουν απολύτως τίποτα. Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε άλλους τρόπους όσο καιρό δεν υπάρχει ποδόσφαιρο και για την απόφαση που πήραμε θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη».

Πηγή: sport-fm.gr

Advertisement