05.4
10:06

Όλοι «πάνω» από τον Ολιβέιρα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Στοίχημα των ανθρώπων της ΑΕΚ αλλά και του ίδιου του παίκτη να αξιοποιήσει το κενό δράσης, αφήνοντας πίσω τους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Ξεκούραση, ειδικές ασκήσεις και… αναμονή τα «όπλα» για την αποφυγή του χειρουργείου.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε τα πάντα ώστε να καταφέρει να προσπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς δίχως να τον ακουμπήσει νυστέρι.

Δεν ήθελε να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν (play-off και ημιτελικά/τελικό Κυπέλλου), δίνοντας μάχη με τον χρόνο ώστε να μπορέσει να δώσει το παρών σε κρίσιμα ματς.

Ο χρόνος όμως «πάγωσε», όχι μόνο για τον ίδιο αλλά για ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Η ελπίδα για επανέναρξη των αγώνων – με «νίκη» κατά του κορωνοϊού – δίνει νέα παράταση στις ελπίδες του Ολιβέιρα να είναι έτοιμος αν χρειαστεί για την ΑΕΚ.

Το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης αλλά και ο ειδικός γιατρός που επισκέφθηκε ο Πορτογάλος στην πατρίδα του, βρίσκονται διαρκώς «πάνω» από τον ποδοσφαιριστή. Θεωρούν πως το «κενό» διάστημα θα λειτουργήσει ευεργετικά για τον «Όλιβ» και οι πόνοι θα ανήκουν στο παρελθόν.

Ακολουθώντας ειδικών πρόγραμμα ασκήσεων κατ’ οίκον αλλά και με αρκετό χρόνο για ξεκούραση και αποφόρτιση του οργανισμού, ο 27χρονος επιθετικός συνεχίζει τη μάχη με στόχο την αποφυγή της πόρτας του χειρουργείου.

Ο τραυματισμός του δεν εμπίπτει στην κατηγορία εκείνων που κρατούσαν για καιρό εκτός δράσης τους Γαλανόπουλο και Μπάρκα, καθώς είναι… απρόβλεπτος. Ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία πως η «νεκρή» αγωνιστικά περίοδος θα βοηθήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση, δίνονται συγκεκριμένες οδηγίες στον ποδοσφαιριστή και όλα θα φανούν όταν οι Κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στην προπονητική τους καθημερινότητα και… πατήσει γκάζι ο Πορτογάλος.

Advertisement