05.4
19:40

Κρίστισιτς: «Είναι υπέροχο συναίσθημα όταν παίρνεις την εμπιστοσύνη των φιλάθλων

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Νέναντ Κρίστισιτς μίλησε στην mozzartsport για την δημοσκόπηση 140.000 αναγνωστών που τον τοποθέτησαν στην λίστα με τους κορυφαίους του Ερυθρού Αστέρα στην τελευταία δεκαετία.

Ο μέσος της ΑΕΚ μια μέρα αφού βγήκε ως ένας από τους κορυφαίους του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για αυτό το επίτευγμα λέγοντας:

“Φυσικά, είναι ένα υπέροχο συναίσθημα όταν παίρνεις την εμπιστοσύνη ενός φιλάθλου. Προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που είδαν τι προσέφερα στην ομάδα. Ήθελα να αφήσω ένα σημάδι στη χώρα και στην πόλη όπου μεγάλωσα. Είναι κάτι περισσότερο από τον επαγγελματισμό, αυτό που έκανα με τον Ερυθρό Αστέρα”

Στην συνέχεια ο χαφ της Ένωσης δίνει τα συγχαρητήρια στον τότε προπονητή που είχε αναφέροντας πως είχε χτίσει πολύ όμορφο κλίμα:

“Ποτέ δεν είχα βρεθεί ξανά σε τόσο ισορροπημένη ομάδα όπως αυτή. Είχα την αίσθηση ότι έπαιζα σε όλη μου την καριέρα με αυτούς τους παίκτες. Μας έφερε στην τελειότητα. Είχαμε επίσης μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, και δεν μια κλασική έκφραση αυτή, αλλά γεγονός”.

Τέλος να σημειώσουμε πως στην Σερβία αποθεώνουν τον Νέναντ Κρίστισιτς με τον δημοσιογράφο της συνέντευξης να αναφέρει:

“Όσοι παρακολουθούσαν τα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα έβλεπαν ότι πριν ξεκινήσει κάθε παιχνίδι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έβγαζε μια κραυγή: Πάμε, Νένο! Ένα σαφές σημάδι ότι τον εμπιστευόταν και τον θεωρούσε ώριμο για να φέρει εις πέρας τις ιδέες του στο γήπεδο. Το πόσο σημαντικός όταν ο Κρίστιτσιτς φάνηκε με την αποχώρηση του για την ΑΕΚ. Υπήρξε ένα μεγάλο κενό το οποίο αναγνώρισαν οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα στη δημοσκόπηση που κάναμε και τον ψήφισαν στην ιδανική ομάδα της δεκαετίας”

 

Advertisement