04.4
09:29

Παπαθεοδώρου: «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη…»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο προπονητής της ΑΕΚ, φιλοξενήθηκε στο τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν και κάποια θετικά όταν μένεις σπίτι, καθώς περνάς χρόνο με την οικογένεια σου και τα παιδιά σου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr:

«Είναι πολύ διαφορετική κατάσταση. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Βρισκόμαστε πολύ καιρό μακριά από τις οικογένειές μας. Τώρα βιώνουμε μια διαφορετική κατάσταση. Πρέπει να πειθαρχήσουμε και να δώσουμε γρήγορα ένα τέλος σε αυτή την άσχημη κατάσταση. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που μένουμε σπίτι. Υπάρχουν πολλά θετικά να μένεις σπίτι, μένεις με την οικογένειά σου, τα παιδιά σου και μπορείς να σκεφτείς και να οργανώσεις καλύτερα κάποια πράγματα, να έχεις μια καλύτερη εικόνα».

Για τους παίκτες ανέφερε: «Οι παίκτες βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση. Ακούσατε πολλούς τι είπαν. Κι αυτοί προσπαθούν να κάνουν το πρόγραμμά τους. Εμείς πρέπει να τους δώσουμε ψυχολογία να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Για εμάς είναι σημαντικό ότι σπίτι μας μπορούμε να οργανώσουμε την δουλειά μας. Υπάρχουν εργαλεία για την αξιολόγηση της χρονιάς, που ουσιαστικά έχει τελειώσει για εμάς. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσουμε να παίζουμε ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη. Βλέπεις τι πήγε και τι δεν πήγε καλά Και ταυτόχρονα ετοιμάζεις και κάποια πράγματα για την επόμενη χρονιά».

Για τον ίδιο σχολίασε: «Προσπαθώ να μοιράσω το χρόνο μου. Βλέπω πολλά παιχνίδια, ειδικά παλαιότερων εποχών. Είναι ακόμα νωρίς για ειδήσεις. Είναι άλλος ο σκοπός μας σήμερα. Να συγχαρώ την προσπάθεια του ΠΣΑΠ. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Εμείς προσπαθούμε να γεμίσουμε το χρόνο μας βλέποντας παιχνίδια, παίκτες και βλέποντας ειδήσεις και πράγματα που μας είχαν λείψει».

Advertisement