01.4
14:35

Στο στόχαστρο της Μπέτις ο Μπάρκας

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Έλληνας τερματοφύλακας φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο τη Μπέτις, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα ρώτησε για τον παίκτη της ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Μπάρκας βρίσκεται στη λίστα αρκετών Ευρωπαϊκών ομάδων, που τον παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια, με κάποιες να “χτυπούν” και την πόρτα της ΑΕΚ για να ρωτήσουν ή να καταθέσουν την πρόταση τους, για τον Έλληνα γκολκίπερ.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης, έχει αρκετές παραστάσεις και καλές εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά και με την Εθνική ομάδα, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο για τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Μια απ’ αυτές φαίνεται πως είναι και η ισπανική, Μπέτις, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “Ώρας των Σπορ”, η οποία μάλιστα, ρώτησε για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, για να συλλέξει ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Βέβαια, όλα ήταν σε φιλολογικό επίπεδο και τίποτα σε επίσημο, καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας προετοιμάζεται πιθανόν για την λίστα της ενόψει καλοκαιριού, με τον Μπάρκα να βρίσκεται στα υπόψιν της και δεν αποκλείεται και ψηλά στην λίστα, για να αποκτηθεί και να υπερασπιστεί την εστία των Ισπανών.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο διάστημα και ειδικότερα το καλοκαίρι, αλλά σίγουρα ο Μπάρκας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης και παραμένει στην “βιτρίνα” της ΑΕΚ, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπουλήσει τον διεθνή και βασικό της τερματοφύλακα της, με τις πληροφορίες του AEK1924.gr να αναφέρουν ότι για ποσό εκκίνησης των συζητήσεων με οποιανδήποτε ομάδα η Ένωση έχει ορίσει τα 8-10 εκατ. ευρώ.

Advertisement