01.4
15:47

Μέχρι τον Ιούλιο τα πρωταθλήματα, μέχρι Αύγουστο οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

AEK1924.gr team
Advertisement

Η UEFA θα δώσει τον χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρωθούν ομαλά όλες οι εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τηλεδιάσκεψη της UEFA με τις 55 ομοσπονδίες-μέλη της, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα δοθεί παράταση στις χώρες για να ολοκληρώσουν ομαλά την σεζόν τους, που έχει ανασταλεί λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο ZDF, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δείχνει απόλυτα αποφασισμένη να ολοκληρωθούν όλες οι διοργανώσεις, γι’ αυτό και φαίνεται διατεθειμένη να δώσει έξτρα παράταση για να επιτύχει.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε θα αποφασιστεί να δοθεί η δυνατότητα στις λίγκες να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ενώ για το Champions και το Europa League θα δοθεί ακόμα μεγαλύτερη άνεση στο πρόγραμμα, δίνοντας περιθώριο να τελειώσουν ακόμη και μέσα στον Αύγουστο.

Απ’ εκεί και έπειτα αναφορά έγιναν και για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο, τα οποία αποφάσισαν να τα αναβάλλουν και να μην διεξαχθούν νωρίτερα απ’ το φθινόπωρο.

Advertisement