31.3
18:42

Λοβέρα: “Με τους συμπαίκτες μου χαιρετιόμαστε μόνο από απόσταση”

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Μάξι Λοβέρα έδωσε συνέντευξη στην Αργεντινή και υποστήριξε ότι υπάρχουν μέρες που οι παίκτες του Ολυμπιακού ανά δύο πηγαίνουν στο γήπεδο για ασκήσεις και χαιρετιούνται από απόσταση.

Τη νέα του καθημερινότητα λόγω κορωνοϊού περιέγραψε στους συμπατριώτες του ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε “απόλυτη καραντίνα”, ότι για ψώνια έξω πηγαίνει μόνο ο πατέρας του, καθώς και ότι υπάρχουν μέρες που οι παίκτες του Ολυμπιακού ανά δύο πηγαίνουν στο γήπεδο για ασκήσεις και χαιρετιούνται από απόσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Στην Ελλάδα βρισκόμαστε σε απόλυτη καραντίνα. Το μόνο που μας αφήνουν να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ, αλλά και γι’ αυτό πρέπει να στέλνουμε μήνυμα. Οι έλεγχοι είναι αυστηροί και γι’ αυτό είναι λίγοι στο δρόμο. Στην οικογένειά μου πειθαρχούμε στο νόμο. Όπως σε άλλες χώρες, έτσι και στην Ελλάδα υπάρχουν συμπτώματα και θάνατοι, κυρίως για εκείνους που έχουν προβλήματα υγείας

Η ομάδα μας έχει δώσει προγράμματα για το σπίτι, αλλά μερικές μέρες, ειδικά τις καθημερινές, δύο παίκτες πηγαίνουν στο γήπεδο για μία ώρα, για ασκήσεις. Ο ένας δουλεύει σε ένα γήπεδο και ο άλλος σε άλλο. Μπορούμε να χαιρετιόμαστε μόνο από απόσταση. Όταν τελειώνουν οι δύο, συνεχίζουν τη ίδια διαδικασία άλλοι δύο. Για τα ψώνια έξω πηγαίνει ο πατέρας μου. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο για τα απαραίτητα. Το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει, αλλά το πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία”.

Πηγή:Sport24.gr

Advertisement