30.3
21:36

Πρόταση για Final-8 τον Σεπτέμβρη από την Βασίλισσα

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ έχουν καταθέσει πρόταση για τον τρόπο ολοκλήρωσης του φετινού Basketball Champions League, προτείνοντας το Σεπτέμβρη ως αφετηρία των προημιτελικών.

Με πρωτεργάτη τον Μάκη Αγγελόπουλο, η Βασίλισσα έχει καταθέσει εδώ και 2 εβδομάδες μία πρόταση συνέχισης της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Προτείνεται η διεξαγωγή του Final-8 τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, με την ελπίδα να έχει αποκλιμακωθεί η τεταμένη κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Μία πρόταση η οποία συγκεντρώνει πολλές ομάδες που να συμφωνούν με αυτή και έτσι αρκετές πιθανότητες να προχωρήσει ως πλάνο, αντισταθμίζοντας πάντα με την κατάσταση που θα επικρατεί.

Φυσικά υπάρχουν και ομάδες που φέρουν αντιρρήσεις ως προς αυτό (Νίμπουργκ και Χάποελ), ωστόσο οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από το ΔΣ του BCL μαζί με την FIBA. Πιθανότερος τρόπος διεξαγωγής είναι η Ιερουσαλήμ, ωστόσο και αυτό αναμένεται να αποφασιστεί στην πορεία.

Να υπενθυμίσουμε πως αναμένονται δυο ακόμα εισιτήρια για τα προημιτελικά, από τα ζευγάρια Τενερίφη – Οστάνδη και Ντιζόν – Νίζνι, όπου η σειρά τους έμεινε στο 1-1 και δεν έχει προκύψει νικητής.

Advertisement