30.3
21:17

Μόγια: «Στην Ελλάδα η κατάσταση δεν είναι τόσο σοβαρή»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ισπανός παίκτης της ΑΕΚ μίλησε στην «muchodeporte» για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με τον κορωνοϊό, το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος και τον τρόπο που το χειρίζεται ο ίδιος.

Σε καλύτερη κατάσταση από την Ισπανία βρίσκεται η Ελλάδα με βάση τα λεγόμενα του Φλορίδο Μόγια στην μάχη κατά του κορωνοϊού. Ο ίδιος χρησιμοποιεί το σύστημα άδειας εξόδου με τα SMS και παραμένει ψύχραιμος.

Δεν γνωρίζει ωστόσο ο Ισπανός τι μέλλει γενέσθαι με τις υποχρεώσεις των ομάδων στο πρωτάθλημα, καθώς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα κινηθούν οι αριθμοί τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Εδώ στην Ελλάδα η κατάσταση δεν είναι τόσο σοβαρή όσο σε άλλες χώρες, αλλά ως προφύλαξη έχουν περιορίσει σημαντικά τις εξόδους. Βρισκόμαστε σε καραντίνα, μπορούμε όμως να βγούμε για συγκεκριμένα πράγματα.

Πάντα, βέβαια, με εξουσιοδότηση της κυβέρνησης. Γι’ αυτό έχουν δημιουργήσει μια μέθοδο μέσω μηνυμάτων ,από τα οποία μπορείς να ζητήσεις άδεια. Ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά μπορούμε να βγούμε για ορισμένα πράγματα. Όσον αφορά τη Λίγκα, ακόμα δεν ξέρουμε τι θα συμβεί.

Έχουμε δύο παιχνίδια για να τελειώσει η κανονική περίοδος του Πρωταθλήματος και τα πλέι-οφ, αλλά δεν έχουμε νέα για το αν θα ακυρωθεί ή όχι. Για το λόγο αυτό γυμναζόμαστε καθημερινά με ασκήσεις που μας στέλνει το προπονητικό τιμ, ώστε να κρατιόμαστε σε φόρμα.

Προσωπικά, χειρίζομαι καλά την κατάσταση, επειδή έχουμε κάποια ελευθερία να βγούμε, όπως ήδη ανέφερα. Προσπαθώ, λοιπόν, να προσέχω τον εαυτό μου, για να μην εκτεθώ στον κίνδυνο του να προσβληθώ από τον ιό». 

Advertisement