29.3
17:59

Βράνιες: οικονομικός… πονοκέφαλος για την Άντερλεχτ

AEK1924.gr team
Advertisement

Θέμα στο Βέλγιο έγινε το συμβόλαιο του Βόσνιου αμυντικού με την Άντερλεχτ, η οποία ξόδεψε πολλά το καλοκαίρι του 2018 και τώρα το… φυσάει και δεν κρυώνει.

Όπως αναφέρει ιστοσελίδα από το Βέλγιο, το καλοκαίρι του 2018 δημιουργεί σήμερα… οικονομικούς πονοκεφάλους στον βελγικό σύλλογο καθώς δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά για απόκτηση παικτών, οι οποίοι ωστόσο δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Η voetbalnieuws αναφέρει ότι από τα 31 εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύτηκαν εκείνο το καλοκαίρι, μόλις τα 9 από αυτά έπιασαν τόπο, με την Άντερλεχτ να αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο πρόβλημα καθώς πρέπει να… ξεφορτωθεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο μονάδες του ρόστερ που δεν υπολογίζονται και διαθέτουν υψηλά συμβόλαια.

Ανάμεσα σε αυτούς επισημαίνεται και η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες, το συμβόλαιο του οποίου αγγίζει τις 900.000 ευρώ στους «μωβ». Ο Βόσνιος στόπερ αγωνίζεται φέτος με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ, χωρίς να υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς του στη συμφωνία.

Σύμφωνα με το βελγικό ρεπορτάζ η Άντερλεχτ πλήττεται από την οικονομική πολιτική της προηγούμενης διοίκησης και πλέον στον σύλλογο καλούνται να βρουν λύσεις σε όλες αυτές τις υποθέσεις των παικτών, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας.

Advertisement