29.3
20:53

Ντάγκλας Κόστα: «Δεν ευθύνεται η Γιουβέντους για τον κορωνοϊό»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ντάγκλας Κόστα ο οποίος βρίσκεται στην Βραζιλία αυτήν την περίοδο, έχοντας φύγει από την Ιταλία με ειδική άδεια για να αποφύγει την πανδημία, τόνισε πως όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει και τις οικονομικές αποδοχές των ποδοσφαιριστών. 

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Γιουβέντους, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του σχετικά με όσα γίνονται και την αναβολή αθλητικών γεγονότων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το μέλλον του ποδοσφαίρου παραμένει αβέβαιο.

«Δεν γνωρίζω πότε θα μας ζητηθεί να επιστρέψουμε και να ξεκινήσουμε πάλι τους αγώνες. Αυτή τη στιγμή δεν δουλεύουμε αλλά γυμναζόμαστε στο σπίτι. 

Το θέμα με τις περικοπές είναι περίπλοκο, γιατί όταν ζητάς από τον παίκτη χρήματα, αυτός παραπονιέται.

Συζητήσαμε όλοι μαζί και γνωρίζαμε πως όταν τα πράγματα χειροτερέψουν θα έχουμε επιπτώσεις και στους μισθούς μας.

Ανησυχούμε γι’ αυτό. Είναι κάτι που επηρεάζει όλες τις ομάδες. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τη διοίκηση της Γιουβέντους. Δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι για τον ιό. 

Κανείς δεν είχε μία μαγική μπάλα για να προβλέψει τι θα γινόταν στον αθλητισμό, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Περιμένουμε να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στην Ιταλία. Υποτίθεται ότι θα γυρίσουμε στις 3 Απριλίου, αλλά μίλησα με τον Κιελίνι και λογικά θα επιστρέψουμε στις 15 ή 20 Απριλίου».

Πηγή: gazzetta.gr

Advertisement