28.3
13:18

Λόπες: «Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη, ώστε να τελειώσουμε με αυτόν τον ιό».

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλτνερ Λόπες έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του ΑΕΚ TV στους γιατρούς και στους νοσηλευτές ενώ μίλησε και για την κίνηση να παραχωρήσει το σπίτι του στην Πορτογαλία.

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε  στο κανάλι της ΑΕΚ στο youtube για την κίνηση του να παραχωρήσει το σπίτι του στην Πορτογαλία σε γιατρούς και νοσηλευτές λέγοντας τους πως είναι πραγματικοί ήρωες.

Ο Πορτογάλος επίσης κάλεσε με την σειρά του όσους μπορούν να βοηθήσουν για να καταπολεμηθεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα ο ιός

Δείτε όσα είπε:

«Ήθελα με αυτό το μήνυμα να στείλω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, νοσοκόμους, γιατρούς, σε όλα τα άτομα που εμπλέκονται στην μάχη για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

Όλοι εσείς είστε πάρα πολύ σημαντικοί, είστε οι πραγματικοί ήρωες. Εγώ από την πλευρά μου έκανα ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Όπως γνωρίζετε παραχώρησα το διαμέρισμα μου στην Πορτογαλία στους επαγγελματίες υγείας, ώστε να μπορούν να ξεκουράζονται μετά τις δύσκολες μέρες και να προστατεύσουν τόσο τους εαυτούς τους, όσο και τις οικογένειές τους, να μην κολλήσουν.

Έτσι παραχώρησα το διαμέρισμα μου με μεγάλη μου χαρά σε εκείνους, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο. Γι’ αυτό είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω, κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη, ώστε να τελειώσουμε με αυτόν τον ιό».

Advertisement