28.3
20:51

Κορωνοϊός: Σενάριο για σέντρα χωρίς θεατές τον Ιούλιο στην Premier League

AEK1924.gr team
Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του football.london, στην Αγγλία εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι ομάδες στη δράση τον Ιούλιο ώστε να ολοκληρώσουν τη σεζόν, με παιχνίδια που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Σε αντίθεση με ό,τι γίνεται στο μπάσκετ, οι ποδοσφαιρικές λίγκες έχουν σχηματίσει κοινό μέτωπο με ορίζοντα τη συνέχιση των πρωταθλημάτων, όποτε κι αν καταστεί εφικτό. Αυτό ήταν το ρεπορτάζ που διαβάσατε λίγο νωρίτερα στο Sport24.gr.

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα football.london, στην τηλεδιάσκεψη που έγινε στην Αγγλία το περασμένο Σάββατο ανάμεσα στους φορείς του ποδοσφαίρου της χώρας και την κυβέρνηση, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να συνεχιστεί η σεζόν στην Premier League τον Ιούλιο για και ένα διάστημα 4-6 με εβδομάδες, με αγώνες χωρίς θεατές.

“Όλη η έμφαση επί του παρόντος δίνεται στην ολοκλήρωση της σεζόν και ως εκ τούτου στην αποφυγή των πιθανών επιπτώσεων μιας ημιτελούς διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων εκατομμυρίων λιρών σε χαμένα έσοδα για τους συλλόγους” αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ.

Υπενθυμίζεται ότι η Premier League έχει επισήμως διακοπεί μέχρι τις 30 Απριλίου λόγω κορωνοϊού αλλά θεωρείται βέβαιο πως το διάστημα της αναστολής θα συνεχιστεί.

Πηγή: sport24.gr
Advertisement