28.3
23:05

Κορωνοϊός: Ο παίκτης που λόγω καραντίνας έμεινε μόνος σε 17όροφο ξενοδοχείο

AEK1924.gr team
Advertisement

Η καραντίνα και τα αυστηρά μέτρα στην Αργεντινή λόγω κορονοϊού, υποχρέωσαν Παραγουανό παίκτη της Γοδόι Κρους να μείνει μόνος με τη σύζυγό του σε 17όροφο ξενοδοχείο της Μεντόσα.

Η πλειοψηφία των χωρών του κόσμου έπρεπε να λάβει δραστικές αποφάσεις για να εξουδετερώσει την εξάπλωση του ιού Covid-19. Η Αργεντινή επέλεξε να κλείσει τα σύνορά της και να επιβάλλει υποχρεωτική καραντίνα, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Αυτά τα μέτρα έφεραν μια νέα καθημερινότητα, αλλά δημιούργησαν κιόλας μικρές ιστορίες, όπως αυτή του Παραγουαϊκού ποδοσφαιριστής της Γοδόι Κρους, Ντανίλο Ορτίς.

Ο 27χρονος επέστρεψε στην ομάδα της Αργεντινής μετά το πέρασμά του από το ισπανικό ποδόσφαιρο και διέμεινε προσωρινά σε ξενοδοχείο της πόλης Μεντόσα. Η υποχρεωτική καραντίνα, ωστόσο, λόγω του κορονοϊού, οδήγησε τους τουρίστες στην αποχώρηση, ενώ οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να δώσουν μέχρι και τα κλειδιά στον Ορτίς και τη σύζυγό του στο 17όροφο ξενοδοχείο.

“Κοιτάζουμε και τη θετική πλευρά της υπόθεσης. Είμαστε μέσα κλεισμένοι εδώ και εννέα μέρες. Μου έχουν δώσει μέχρι και τα κλειδιά. Τις τελευταίες μέρες, βέβαια, ήρθαν κάποιες καθαρίστριες και δεν είμαστε εντελώς μόνοι. Τα βράδια βλέπουμε ταινίες ή παίρνουμε τις οικογένειές μας με βιντεοκλήση” ανέφερε ο Παραγουανός.

Αφού υποστήριξε ότι για γυμναστική ανεβοκατεβαίνει καμιά φορά και τους 17 ορόφους, παραδέχτηκε χαριτολογώντας πως όταν βραδιάζει και σκοτεινιάζει, ούτε που βγαίνει από το δωμάτιό του καθώς “ποιος ξέρει τι μπορεί να συναντήσω;”.

Advertisement