28.3
13:34

Κορωνοϊός: Ο Γκαλινάρι χρηματοδότησε την αγορά τεστ για τον ιό

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι πρόσθεσε το όνομά του στην μακρά λίστα των παικτών που έχουν προχωρήσει σε κινήσεις στην προσπάθεια να βοηθήσουν τον κόσμο λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως έγινε γνωστό, ο φόργουορντ των Θάντερ χρηματοδότησε την αγορά 400 τεστ για τον ιό καθώς και ιατρικού εξοπλισμού (μάσκες, γάντια και άλλα) σε νοσοκομείο της Οκλαχόμα Σίτι, βάζοντας και αυτός το δικό του λιθαράκι.

Με βάση το ρεπορτάζ, προτεραιότητα σε αυτά τα τεστ θα έχουν άνθρωποι που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Τα υλικά θα είναι διαθέσιμα από την επόμενη εβδομάδα.

“Υπάρχει ανάγκη, οπότε άνθρωποι στην δικό μου θέση, αν μπορούμε να βοηθήσουμε, αν μπορώ να βοηθήσω, είναι κάτι που πιστεύω ότι μπορώ και πρέπει να κάνω” δήλωσε για την κίνησή του ο Γκαλινάρι στο ESPN, για να συμπληρώσει:

“Ξέροντας τι συμβαίνει στην χώρα μου (σ.σ την Ιταλία) και τι έχει περάσει η οικογένειά μου στην Γαλλία και την Ιταλία, αν μπορέσω με κάποιο τρόπο να αποφύγουμε να έχουμε αντίστοιχα προβλήματα στην Οκλαχίμα Σίτι και στις ΗΠΑ γενικότερα, αυτό θα είναι καλό”.

Πηγή:Sport24.gr

Advertisement