28.3
22:06

Κορωνοϊός: Η Μπράγκα δεν μειώνει τους μισθούς παρά την κρίση

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, ανακοίνωσε στους παίκτες της ομάδας ότι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τους συμφωνηθέντες μισθούς παρά την αναστολή της δράσης και τις επιπτώσεις του κορονοϊού.

Κόντρα στο χορό των μειώσεων μισθών που έχουν σύρει ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο και η Γιουβέντους – ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού των μπιανκονέρι συμφώνησαν σε περικοπές τεσσάρων μηνών, που σημαίνει ότι η ιταλική ομάδα εξοικονομεί έτσι 90 εκατ. ευρώ –  η Μπράγκα δεν υιοθετεί το μέτρο αυτό για να περιορίσει τις οικονομικές απώλειες.

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Αντόνιο Σαλβαδόρ, ανακοίνωσε στους παίκτες των “μινιότος” ότι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τους συμφωνηθέντες μισθούς παρά την αναστολή της δράσης και τις επιπτώσεις του κορονοϊού.

“Ο πρόεδρος είχε την Παρασκευή (27/3) τηλεδιάσκεψη με όλα τα μέλη της ομάδας και μας ξεκαθάρισε ότι τα πράγματα θα συνεχίσουν ως έχουν. Θα πληρώνει όπως πλήρωνε. Μας μετέδωσε ένα αίσθημα εμπιστοσύνης.

Αυτό μας κάνει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο όταν θα επιστρέψουμε στη δράση. Αυτή τη στιγμή η πανδημία είναι το μόνο που μας ανησυχεί”, υποστήριξε ο αμυντικός της ομάδας Ρολάντο.

Advertisement