26.3
13:47

Θέμα στην Ιταλία το μήνυμα του Κολονέλο (ΦΩΤΟ – VIDEO)

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ιταλός συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα έγινε θέμα στην πατρίδα του, λόγω του συγκινητικού μηνύματος συμπαράστασης που έστειλε στο κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και σε όλο τον κόσμο σε Ελλάδα και Ιταλία.

Ο Τζιανλούκα Κολονέλο πριν από λίγες ημέρες, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ και σε όλους τους Έλληνες, όπως και στους συμπατριώτες του, που περνάνε δύσκολες μέρες λόγω της πανδημίας που έχει πλήξει ολόκληρο τον πλανήτη, με αποτέλεσμα να τους συγκινήσει και να μην περάσει απαρατήρητο απ’ τα Μέσα της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα στα ελληνικά του στενού συνεργάτη του Μάσιμο Καρέρα, αναπαράχθηκε από μεγάλη πλειοψηφία Ιταλικών Μέσων, ενώ στην Πεσκάρα, δεν έμειναν μόνο στην αναφορά αλλά αναπαρήγαγαν το μήνυμα του Κολονέλο, απ’ το επίσημο κανάλι της ΑΕΚ, το AEK TV.

Επίσης, η εφημερίδα «Il Messagero» συμπεριέλαβε το μήνυμα του Τζανλούκα Κολονέλο στο σημερινό της φύλλο.

Το απόσπασμα της «Il Messagero»:

Αναλυτικά το μήνυμα του Τζανλούκα Κολονέλο:

«Χαίρεται. Αυτή τη στιγμή, την τόσο δύσκολη για όλους μας, σας παρακαλώ, μείνετε στο σπίτι. Γιατί πρέπει να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, την οικογένειά μας, τους ηλικιωμένους ανθρώπους και τις ευπαθείς ομάδες. Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσουν όλα γρήγορα. Είμαι Ιταλός και πονάει η καρδιά μου για την πατρίδα μου, την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Γι’ αυτό προσεύχομαι για όλους τους Έλληνες που νιώθω σαν αδέρφια μου και την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα μου να μείνουν στο σπίτι και να μην αφήσουν να γίνει αυτή η τραγωδία που έγινε στην Ιταλία. Μου λείπει πολύ ο κόσμος της ΑΕΚ, οι φαν μας. Παιδιά, λίγο υπομονή. Θα ξαναγυρίσουμε με μια μεγάλη αγκαλιά και πιο δυνατοί από πριν. FORZA ITALIA FORZA GRECIA».

Το βίντεο με το μήνυμα του Τζιανλούκα Κολονέλο:

Advertisement