26.3
15:44

Ακόμα δυο θύματα του Κορωνοϊού – 25 οι νεκροί στην Ελλάδα

AEK1924.gr team
Advertisement

Δύο ακόμη άνδρες κατέληξαν από κορονοϊό στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Ευαγγελισμός. Ο ένας καταγόταν από τη Δαμασκηνιά και ήταν γιος ηλικιωμένου που επίσης κατέληξε από τον ιό.

Μακραίνει η λίστα των θανάτων από κορωνοϊό στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ένας άντρας 70 ετών στον Ευαγγελισμό και ένα 60χρονος στο ΑΧΕΠΑ, έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν γιος ενός ηλικιωμένου από τη Δαμασκηνιά ο οποίος πέθανε από τον ιό πριν από μια εβδομάδα.

Σχετικά με τον 70χρονο στον Ευαγγελισμό, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο καρδιαγγειακό πρόβλημα και ήταν διασωληνωμένος.

Πιο δραματική θεωρείται η περίπτωση του 60χρονου που πέθανε στο ΑΧΕΠΑ, ο οποίος ήταν ήδη διασωληνωμένος. Ο πατέρας του  είχε καταλήξει από τον ιό την προηγούμενη Παρασκευή. Τόσο ο ίδιος όσο και η μητερα και η σύζυγός τους, λέγεται ότι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Ο ηλικιωμένος πατέρα υπενθυμίζεται ότι νοσηλεύονταν στο Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης και σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από σοβαρά υποκειμένα νοσήματα. Ήταν δε το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στο νοσοκομείο Κοζάνης.

Υπενθυμίζεται ότι η Δαμασκηνιά είναι ένα από τα δύο χωριά του Δήμου Βοΐου Κοζάνης ( Δαμασκηνιά και Δραγασιά) όπου έχει επιβληθεί καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Οι αρχές οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση, καθώς πρόκειται για δύο χωριά που έχουν εμφανίσει πολλούς νοσούντες από τον κορωνοϊό.

Πηγή: news247.gr

Advertisement