25.3
11:32

«Θέλω τον Βράνιες στην ΑΕΚ»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Την παραμονή του διεθνή Βόσνιου αμυντικού επιθυμεί ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ, με τον Ίλια Ίβιτς να έχει πάρει το… πράσινο φως από τον Καρέρα και να αναζητεί την «χρυσή» τομή με την Άντερλεχτ.

Η περίοδο αγωνιστικής αδράνειας που διανύουμε έχει ρίξει τα επίπεδα κινητικότητας στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, κάτι το οποίο δεν ισχύει για τον Σέρβο Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας και το επιτελείο του.

Συζητήσεις, αναζητήσεις και σχεδιασμοί γίνονται σε καθημερινό επίπεδο από τον Ίβιτς και τους άμεσους συνεργάτες του, κυρίως μέσω τηλεδιασκέψεων και επικοινωνιών, έχοντας και οι ίδιοι προσαρμοστεί στα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού.

Ένα θέμα το οποίο θα απασχολήσει έντονα τους ανθρώπους της ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι είναι αυτό του Όκγνιεν Βράνιες. Ενός παίκτη-σύμβολο πλέον της ομάδας, καθώς έχει αφήσει ανεξίτηλο το… status του σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Η παραμονή του Μάσιμο Καρέρα στον κιτρινόμαυρο πάγκο, δίνει την ευκαιρία στον Ιταλό τεχνικό να πάρει θέση σχετικά με περιπτώσεις παικτών. Ο ίδιος φαίνεται να τόνισε στον Σέρβο Τεχνικό Διευθυντή πως θέλει τον Βράνιες στην Ένωση και του χρόνου.

Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα πρέπει να αναζητήσει τον τρόπο αγοράς του από την Άντερλεχτ, η οποία κάθε άλλο παρά αρνητική δεν είναι στην πώληση του Βόσνιου. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα, δίχως να έχει τεθεί οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δυο ομάδων.

Έτσι ο Ίβιτς καλείται να βρει τη «χρυσή» τομή και να αγοράσει από τους Βέλγους τον 30χρονο στοπερ. Ο παίκτης δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ένα έξτρα συμβόλαιο με την ομάδα που αγαπά και έχει δεθεί όσο καμία άλλη, ακόμα και αν αυτό ήταν… εφ’ όρου ζωής.

Advertisement