25.3
11:12

Παναθηναϊκός: Μετά το Πάσχα η επιστροφή στις προπονήσεις

AEK1924.gr team
Παναθηναϊκός: Μετά το Πάσχα η επιστροφή στις προπονήσεις
Advertisement

Οι προπονήσεις εδώ και δύο εβδομάδες περίπου έχουν σταματήσει σε όλες τις ομάδες και στον Παναθηναϊκό και στο καλύτερο σενάριο θα αρχίσουν μετά το Πάσχα.

Tην προηγούμενη εβδομάδα μέσω της Σούπερ Λίγκα οι ομάδες είχαν ζητήσει από την Κυβέρνηση να αρχίσουν προπονήσεις οι παίκτες σε γκρουπ ανά πέντε άτομα  και η απάντηση που τους δόθηκε ήταν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό μέχρι τέλος Μαρτίου και μόνο από τον Απρίλιο μπορεί να γίνει και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.

Τα νέα μέτρα για τον περιορισμό κυκλοφορίας στους δρόμους και οι ανησυχίες των ειδικών, ότι ο Απρίλιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας για την Ελλάδα, πάνε πίσω και τις προπονήσεις των παικτών.

Στον Παναθηναϊκό πλέον το συζητάνε, ότι το συντομότερο, που μπορεί να αρχίσουν οι προπονήσεις είναι μετά το Πάσχα , δηλαδή το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου. Αυτό σημαίνει, ότι για τρεις εβδομάδες ακόμα τουλάχιστον οι παίκτες θα συνεχίσουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Οσο για τον χρόνο, που θα χρειαστεί να επανέλθουν οι παίκτες , για να είναι έτοιμοι να παίξουν αυτός είναι τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Φυσικά είναι ανάλογα και πόσο θα μείνουν τελικά χωρίς προπονήσεις στο γήπεδο με την ομάδα. Ο Δώνης και οι συνεργάτες του έχουν υπολογίσει, ότι για ένα μήνα μακριά από τις προπονήσεις χρειάζονται δύο –τρεις εβδομάδες, για να είναι οι παίκτες και πάλι έτοιμοι να παίξουν. Καταλαβαίνει κανείς, βέβαια , ότι παίζουν και κάποιο ρόλο τα ατομικά  προγράμματα, που ακολουθούν οι παίκτες όλο αυτό το διάστημα.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->