22.3
17:51

Κορωνοϊός: Φελαϊνί, ο πρώτος παίκτης στην Κίνα που βρέθηκε θετικός

AEK1924.gr team
Κορωνοϊός: Φελαϊνί, ο πρώτος παίκτης στην Κίνα που βρέθηκε θετικός

Ο Μαρουάν Φελαϊνί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και γίνεται έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην πρώτη κατηγορία της Κίνας που προσβλήθηκε από τον ιό. Το μήνυμά του Βέλγου μέσου στο twitter.

Ο Βέλγος χαφ, Μαρουάν Φελαϊνί, έγινε ο επόμενος ποδοσφαιριστής που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Shandong Luneng, είναι ο πρώτος παίκτης στην πρώτη κατηγορία της Κίνας που προσβλήθηκε από τον ιό. Στη χώρα δηλαδή από την οποία άρχισε να εξαπλώνεται ο κορωνοϊός σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με την ομάδα του ο Φελαϊνί, που την Παρασκευή (20/3) επέστρεψε στην Κίνα, δεν έχει πυρετό, ούτε άλλο σύμπτωμα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα σε νοσοκομείο της πόλης Jinan.

“Ευχαριστώ τους οπαδούς, το ιατρικό προσωπικό και το κλαμπ για τη φροντίδα και την προσοχή. Θα ακολουθήσω τη θεραπευτική αγωγή και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα. Μείνετε όλοι ασφαλείς” ανέφερε ο διεθνής μέσος στο twitter.

Πηγή: sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement