19.3
23:21

«Βλέπει» Μορόν η Νάπολι

AEK1924.gr team
«Βλέπει» Μορόν η Νάπολι

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νάπολι βρίσκεται ο επιθετικός της Μπέτις, Λορέν Μορόν.

Από Μάρτη… καλοκαίρι! Κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει στη Νάπολι (και όχι μόνο), η οποία έχει αρχίζει να προετοιμάζεται εν όψει της νέας σεζόν.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε τοστην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, οι «παρτενοπέι» φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση του Λορέν Μορόν. Ο 26χρονος επιθετικός της Μπέτις διάγει μια αρκετά καλή σεζόν, έχοντας 11 γκολ και 3 ασίστ σε 29 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και είναι πιθανό να αποτελέσει μια επιλογή για το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Ισπανού στράικερ λήγει το καλοκαίρι του 2022 και η ρήτρα αποδέσμευσης είναι 60 εκατ. Ευρώ. Το εν λόγω ρεπορτάζ κλείνει, αναφέροντας ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας των δύο ομάδων, λόγω της μεταγραφής του Φαμπιάν από τη Μπέτις στη Νάπολι το καλοκαίρι του 2018.

Advertisement